назад

Правопросвітницький захід у Конотопського міськрайонного центру зайнятості.

KoM 2017 26 04 00 CZ   26 квітня начальником та головним спеціалістом відділу правопросвітництва Валентиною ВОЛІК та Оксаною КОЗІНОЮ на базі Конотопського міськрайонного центру зайнятості проведено інформаційний захід на тему “Система надання безоплатної правової допомоги в Україні” для осіб, які втратили роботу та вперше поставлені на облік.

 

Присутнім було надано інформацію про систему безоплатної правової допомоги; можливості захисту своїх трудових прав згідно законодавства України.

 KoM 2017 26 04 01 CZ

Право на захист трудових прав у процесуальному аспекті передбачає можливість особи звернутися за захистом порушених прав до уповноваженого органу, або можливість самостійно вчиняти дії по захисту порушеного права.

Це право передбачає обов’язок відповідного органу застосувати передбачені законом способи поновлення порушеного права. Оксана КОЗІНА розповіла про позитивні приклади захисту порушених трудових прав у суді адвокатами центру.

 KoM 2017 26 04 02 CZ

Присутніх цікавили питання отримання послуг адвоката за рахунок держави та ефективність його роботи. Після інформаційного заходу було проведено прийом громадян, в ході якого було надано роз’яснення з питань захисту порушених трудових прав.

 KoM 2017 26 04 03 CZ

Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру. Флаєри та календарики було залишено в інформаційному куточку центру зайнятості.

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103