назад

Робоча зустріч з метою налагодження співпраці

ShM 2017 04 25 robosha zustritsh 2   25 квітня начальник відділу Глухівське бюро правової допомоги Богдан БАЛИЦЬКИЙ з метою досягнення домовленості про співпрацю зустрівся з керівником Глухівського міськрайонного сектору з питань пробації   Миколою МАКСИМОВИЧЕМ

Розповідаючи про основні завдання бюро правової допомоги, Богдан БАЛИЦЬКИЙ звернув увагу, що одним з них є проведення правопросвітницьких заходів, зокрема,тих, що направлені на запобігання та протидію злочинності, адже на сьогоднішній день, враховуючи рівень криміногенної ситуації, ці питання є досить актуальними.  Микола Володимирович  повідомив, що для суб’єктів пробації, якими є, зокрема, особи, звільнені від відбування покарання з випробуванням, постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота, під час якої зазначеним особам роз’яснюються їх права та обов’язки.

 

Позитивно відповідаючи на пропозицію щодо співпраці, керівник сектору пробації вказав, що в межах своїх повноважень при проведенні таких роз’яснень доводитиме до відома інформацію про можливість скористатися послугами Глухівського бюро правової допомоги.

ShM 2017 04 25 robosha zustritsh 1

Також в приміщенні  Глухівського міськрайонного сектору з питань пробації   Богдан БАЛИЦЬКИЙ залишив для відвідувачів флаєри «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» та візитки з контактними телефонами бюро.
Довідково: запровадження пробації у 2015 році стало серйозним кроком у сфері наближення юстиції України до міжнародних стандартів і впровадження у державі принципово нової системи заходів кримінально-правового характеру, покликаних забезпечити безпеку суспільства. Пробація є системою наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, а також забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.
Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звертатися до відділу «Глухівського бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Глухів, вул. Шевченка,4, телефон: 7-07-20.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:
0-800-213-103.