назад

Правова підтримка людей похилого віку у Охтирці

OkM 17 05 16  CTNTRE 1Люди похилого віку – це категорія громадян, які потребують особливої підтримки та захисту, зокрема, правового. Саме питаннями надання юридичної допомоги старшим людям, та особам із особливими потребами займалися16 травня юристи Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Марина Лапоног та Василь Бойко. Інформаційний семінар відбувався у Охтирському місцевому територіальному центрі соціального обслуговування населення.

 

Зважаючи на те, що підопічні  цього закладу – це люди з особливими потребами, яким необхідна стороння допомога та догляд, Марина Лапоног висвітлювала право на отримання правовової допомоги, що гарантується державою, безпосередньо персоналу установи. Адже останні доглядають людей похилого віку за місцем їх проживання і матимуть змогу донести цю інформацію до їхного відома. Також у разі необхідності при виникненні  правовового питання, працівники Охтирського МЦ з надання БВПД, можуть надати «адресну правову допомогу. «Правова допомога для ваших підопічних стає достішою, коли фахівці приходять безпосередньо до тих, хто її потребує», – додала Марина Лапоног.

OkM 17 05 16  CENTRE

 

Наприкінці з директором територіального центру Оленою Малікіною досягнуто домовленості щодо проведення безпосереднього консультування осіб похилого віку. Кожен із присутніх отримав інформаційний буклет та візитівку з контактами Охтирського МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; т. (05446) 4-22-23.

OkM 17 05 16  CTNTRE 2