назад

Представник Регіонального центру взяла участь в обговоренні актуальних питань, що стосуються учасників АТО

SuR 300817 1230 серпня в Сумській обласній державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Сумській області, участь в якому взяла начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Наталія Поставська.

Присутні обговорили питання про хід виконання доручення Координаційної ради (від 4 та 16 серпня 2017 року) щодо внесення уточнень в землевпорядну документацію щодо розміщення земельних ділянок, які вже виділені сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції в районі проспекту Козацький під будівництво.

SuR 300817 11

Крім того, до членів Координаційної ради звернувся голова громадської організації «Спілка учасників АТО 27 Сумської реактивної артилерійської бригади» Олександр Коритник. За його ініціативи присутні говорили щодо питання незаконної відмови у наданні дозволу на розроблення технічної документації на отримання учасниками бойових дій з числа учасників антитерористичної операції земельних ділянок під особисте селянське господарство в розмірі 2 га та з питання пільгового проїзду учасників бойових дій з числа учасників АТО на території Сумської області.

SuR 300817 13

Розгляду підлягало й звернення генерального директора Сумського обласного підприємства автомобільного транспорту Миколи Тертишного про сплату автостанційного збору пільговими категоріями громадян.