назад

Регіональний центр та відділ з питань пробації уклали Меморандум про співпрацю

пробація меморандум3     У понеділок, 19 червня, в Регіональному центрі з надання БВПД у Хмельницькій області підписали Меморандум про співпрацю з Хмельницьким міськрайонним відділом з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

     Підписанти визначили, що консолідуватимуть зусилля задля поширення інформації та пропагування спільних ідей та завдань. Співпраця, зокрема, полягатиме у наданні правової допомоги особам, які її потребують, але обмежені в доступі до неї, в обміні інформацією, що має значення для обвинуваченого, проведенні спільних заходів, поширенні друкованих матеріалів про безоплатну правову допомогу і реалізацію досудової пробації.

пробація меморандум1

     Нагадаємо, що перша зустріч представників регіонального центру та відділу пробації у Хмельницькому відбулась 19 травня. Тоді учасники зустрічі домовились, що заємодія між територіальними органами з питань пробації та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги включатиме проведення спільних превентивних інформаційно-просвітницьких заходів, зокрема серед неповнолітніх та молоді, участь представників обох установ у тренінгах, семінарах, круглих столах щодо запобігання порушенням, надання безоплатної правової допомоги, соціалізації засуджених.

*   *   *

     Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, офіс 222, тел. 0382 720-149, 720-169.

     Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.