назад

Робоча зустріч з адвокатами

navch z adv 2    У четвер, 29 червня, в Регіональному центрі з надання БВПД у Закарпатській області відбулася робоча зустріч з адвокатами щодо обговорення складних та актуальних питань, які виникають під час надання безоплатної вторинної правової допомоги.

    У заході під головуванням директора Регіонального центру Василя Попадинця взяли участь начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Павло Марамигін, заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Іван Голубка, директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД та адвокати, які здійснюють представництво інтересів громадян у судах за рахунок держави.

navch z adv 1
    Упродовж зустрічі обговорювалися питання забезпечення надання своєчасної та якісної безоплатної вторинної правової допомоги, дотримання умов та продовження терміну дії контрактів. Також сторони обговорили проблемні питання, які виникають у адвокатів під час надання безоплатної вторинної правової допомоги, та радилися як уникати конфліктних ситуацій у майбутньому.
    Підсумовуючи зустріч з адвокатами, директор РЦ В.Попадинець наголосив на важливості забезпечення якості безоплатної вторинної правової допомоги громадянам та дотримання умов контракту обома сторонами.