назад

Семінар-нарада з головами квартальних комітетів

01 березня 2017 року з метою підвищення рівня інформованості населення з актуальних питань сьогодення, у сесійній залі виконавчого комітету Золотоніської міської ради відбувся семінар-нарада з головами квартальних комітетів м. Золотоноша, за участі: начальника управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому – Тетяни Лукомської, начальника управління ЖКГ – Олександра Флоренка, директора територіального центру з надання соціальних послуг м. Золотоноша – Людмили Неліної та начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Тетяни Жалобної.

На нараді були розглянуті питання про порядок оформлення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, заборгованість населення за спожиті комунальні послуги та про стан комунального обслуговування, про якість соціальних послуг, умови та порядок їх надання в місті Золотоноша.
В свою чергу, Тетяна Жалобна ознайомила присутніх із змінами до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу та спрощеної процедури її отримання.
По завершенні заходу серед присутніх поширено буклети: “Що таке таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?” та інформаційний матеріал: “Умови отримання безоплатної вторинної правової допомоги змінилися”.