назад

Ще один мобільний консультаційний пункт доступу до БПД розпочав свою роботу

2017 02 08K 106 лютого 2017 року на базі Хотинського районного центру зайнятості запрацював мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги для таких соціально-вразливих груп населення як безробітні громадяни, люди з особливими потребами, ветерани війни, внутрішньо переміщені особи.

В перший день роботи до мобільного консультаційного пункту звернулося декілька мешканців Хотинського району, які потребували первинної правової допомоги з питань оформлення статусу учасника антитерористичної операції, отримання соціальних пільг та гарантій у сфері житлово-комунальних послуг, врегулювання договірних відносин, порядку визнання окремих правочинів недійсними тощо. Відповіді на ці та інші запитання громадян надала головний спеціаліст Хотинського бюро правової допомоги Аліса Станкова.

2017 02 08K 2Узгодивши всі організаційні питання щодо роботи мобільного консультаційного пункту фахівець Хотинського бюро правової допомоги та керівництво Хотинського районного центру зайнятості підписали Меморандум про співпрацю. Ознайомитися з графіком проведення консультування громадян можна на інформаційних стендах Хотинського районного центру зайнятості, що знаходиться за адресою: м. Хотин, вул. Свято-Покровська, 80.

Нагадаємо, що такі ж мобільні пункти створено на базі Кельменецького (смт. Кельменці, вул. Головачука, 6) та Сокирянського (м. Сокиряни, вул. Перемоги, 18) районних центрів зайнятості.

Довідково! Мобільний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що формується для здійснення виїздів за визначеним графіком до географічно віддалених, важкодоступних районів, а також за місцем фактичного проживання громадян з особливими потребами та спеціалізованих установ (госпіталі, пансіонати, геріатричні установи тощо).

Звернутися до Хотинського бюро правової допомоги можна за адресою: м. Хотин, вул. О.Кобилянської, 2/А. Контактний телефон: (0 3731) 2-10-61. E-mail: khotynske@legalaid.cv.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД 0 800 213 103