назад

Співпраця із Буринським центром зайнятості

KoM 2016 12 19 ZZBurin 215 грудня 2016 року на базі Буринського центру зайнятості пройшов семінар на тему«Загальні права людини» для безробітних, які перебувають на обліку та шукають роботу. Заступник начальника відділу «Буринськебюро правової допомоги» Конотопського місцевого центру з надання БВПДВіта СЕМКО, разом із працівниками центру зайнятості, розповіли присутнім про основоположні права людини та можливості захисту прав безробітних. 

Віта СЕМКО також розповіла присутнімпроосновні напрями роботи бюроправової допомоги, роз’яснила положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу»,основні принципи надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на БВПД. Також в ході зустрічі було надано вичерпні відповіді на питання присутніх. 

Проведення спільних семінарівдлябезробітних проходить в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю та є дуже актуальним. Присутнімають можливість отримати роз’яснення збудь-яких правових питаньта,у разі необхідності, отримати вторинну правову допомогу.Всі учасникисемінаруотримали буклети «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник»та візитівки з інформацією пророботуБуринськогобюро правової допомоги.

KoM 2016 12 19 ZZBurin 1

Довідково:

Буринськебюро правової допомогизнаходиться заадресою

м.Буринь, вул. Першотравнева, 20, 

Телефон:0995047325, 2-10-70.