назад

У Чернігові поздоровили клієнтку з 3-ма малолітніми дітьми зі Святим Миколаєм

PC190175 500x37519 грудня співробітники Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги поздоровили 3-х малолітніх дітей своєї клієнтки Людмили Донцової зі Святим Миколаєм.
Директор Чернігівського МЦ вручив дітям солодкі подарунки і побажав гарного Нового року. В свою чергу діти влаштували для працівників системи БВПД невеликий концерт з грою на віолончелі та гітарі.

Нагадаємо, що до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась Людмила Наумівна, яка перебуває під юрисдикцією України. Її середньомісячний сукупний дохід був нижчий суми прожиткового мінімуму, розрахованого та затвердженого відповідно до Закону України “Про прожитковий мінімум” для осіб, які належать до основних соціальних і демографічних груп населення.
Управління праці та соціального захисту населення Деснянської районної у м. Чернігові ради звернулось до суду з позовом до клієнтки про стягнення надміру виплачених бюджетних коштів у вигляді допомоги малозабезпеченим.
У судовому засіданні адвокат подала клопотання про закриття провадження у справі, посилаючись на те, що спірні правовідносини носять не публічний, а приватно-правовий характер, тому вирішення даного спору не належить до юрисдикції адміністративних судів.
Деснянським районним судом м. Чернігова 5 січня 2016 року ухвалено рішення провадження у справі клієнтки закрити.PC190178 500x375

PC190181 500x375