назад
12.10.17

Система безоплатної правової допомоги та Юридична сотня об’єднують зусилля

12.10.2017 memo 1Координаційний центр з надання правової допомоги та ГО «Всеукраїнська правозахисна організація «Юридична сотня» об’єднали зусилля у напрямі забезпечення прав та соціальних гарантій учасників АТО, їх родин, а також людей, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та інших осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». З цією метою сьогодні, 12 жовтня, вони підписали меморандум про співпрацю.

Документ підписали Голова правління Юридичної сотні Леся Василенко та в.о. директора Координаційного центру Олексій Бонюк.

Вони наголосили на важливості такої ініціативи та висловили запевнення у продуктивній співпраці.

У рамках меморандуму сторони домовилися про спільний аналіз та моніторинг соціальної та правової захищеності учасників АТО, аби удосконалювати чинні та розробляти пропозиції щодо нових механізмів забезпечення захисту їх прав.

12.10.2017 memo 2

Підписанти також домовилися про спільне планування та організацію заходів, спрямованих на підвищення рівня правової обізнаності учасників АТО, членів їх сімей та інших осіб, на яких поширюється дія ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Це передбачатиме також й спільну роботу в розробці та поширенні відповідних інформаційних матеріалів через територіальні осередки Юридичної сотні та мережу центрів та бюро системи безоплатної правової допомоги.

Переглянути Меморандум про співпрацю мiж
Громадською організацією «Всеукраїнська правозахисна організація «Юридична Сотня» та Координаційним центром з надання правової допомоги


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook         YouTube YouTube         Google Google+  тTwitter