назад

У Охтирці запрацював ще один дистанційний консультативний пункт

OkM 2016 12 02 Mobile 1Із 2 грудня у м. Охтирка розпочав роботу дистанційний консультативний пукт безоплатної вторинної правової допомоги. Він став продовженням співпраці з комунальним закладом «Охтирська района централізована бібліотечна система», який розпочато було ще в минулому році з залученя до ­­­­конкурсу «Місцеві адвокаційні кампанії». Серед переможців є комунальний заклад «Охтирська районна централізована бібліотечна система», де конкурсна комісія підтримала адвокаційні ініціативи, запропоновані бібліотеками України.

Директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР зустрілася з керівником бібліотеки Ольгою АНДОЛЕНКО, результатом цієї зустрічи стало укладення Меморандуму про співпрацю. Отже, підписання угоди стало продовженням спільної взаємодії. Було досягнуто домовленості про виступ на нараді бібліотечних працівників та перед школярами, що відбудеться 9 грудня. Сподіваємося, що інформація, яку отримають учасники заходу стане для них корисною, у тому числі й для підростаючого покоління, адже сааме в цей період їхнього життя виховується почуття відповідальності за свої дії.

OkM 2016 12 02 Mobile 3 1Юридичні консультації надаватимуть працівники Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомогищотижнево кожної п’ятницівОхтирській районній централізованій бібліотеці за адресою вул. Батюка, 24.

Додаткову інформацію про мобільний консультаційний пункт можна отримати, звернувшись до Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:м. Охтирка, вул. Перемоги, 13 тел.(05446) 4-22-23.