назад

В Одесі пройшов семінар “Як громадським та благодійним організаціям не втратити ознаку неприбутковості”

seminar GO 01.12.2016 року у приміщенні Impact Hub Odessa (вул. Грецька, 1 а) представники Регіонального центру з надання БВПД прийняли участь у семінарі “Як громадським та благодійним організаціям не втратити ознаку неприбутковості”, який організували експерти Проекту USAID  «Громадяни в ідї» .

Команда проекту USAID «Громадяни в дії» займається покращенням законодавства для громадянського суспільства України, а також навчанням чиновників, політиків та громадських активістів.

Загалом захід відвідали 64 учасники, яких цікавили питання збереження статусу неприбутковості, підприємницької діяльність неприбуткових організацій, як часто можна робити зміни в статутних документах та куди в Одесі подавати документи для внесення змін.

Завдяки присутності представників громадськості, ДФС УКраїни, Головного управління ДФС в Одеській області, Головного територіального управління юстиції в Одеській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги всі учасники отримали відповіді на свої питання.

Нагадаємо, що швидко зареєструвати зміни в установчих документах у відповідності до законодавства можна тепер в місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

seminar GO 1

Переглянути буклет “Як громадським та благодійним організаціям не втратити ознаку неприбутковості 1 січня 2016 року?”