назад

У селі Свинарка Уманського району роз’яснювали про БВПД

10 березня 2016 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Уманського МЦ з надання БВПД Малькова Я.Б. та начальник відділу організації БВПД та роботи з адвокатами Уманського МЦ з надання БВПД Квасюк В.В. здійснили виїзд до села Свинарка Уманського району, де взяли участь у зборах громадян села.

До відома присутніх було доведено інформацію про роботу Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, особливу увагу звернувши на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Роз’яснено процедуру здійснення представництва інтересів громадян в суді та складання документів процесуального характеру адвокатами у разі звернень громадян.

Надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та плакатів, які тут же були розміщені на інформаційному стенді сільської ради.

Крім того, відбулась зустріч із головою Свинарської сільської ради Гончаруком М.В. на якій узгоджено подальшу взаємодію та співпрацю територіальної громади с. Свинарка та Уманського МЦ з НБВПД.