назад

У Житомирі команда системи БПД спільно з партнерами підбили підсумки 3-річної співпраці

TRMC12 липня у Житомирі відбулась публічна презентація трьох років роботи місцевих центрів Житомирської області. У заході взяли участь представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, громадських організацій, вищих навчальних закладів та інші партнери центрів, з якими впродовж 3-х років налагоджена співпраця задля надання кращих послуг клієнтам.

У вступній промові директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда стисло окреслив основні етапи розвитку системи, розширення кола клієнтів та спрощення доступу до БПД. Він подякував усім партнерам за плідну співпрацю.

TRMC18
Під час заходу в. о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль представив публічних звіт діяльності команди системи БВПД Житомирщини.

TRMC2
Начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар підкреслив важливу роль системи БПД у розбудові правової держави. – За три роки вам вдалось зробити багато для становлення та розбудови системи безоплатної правової допомоги. Результати роботи вражають, адже за кожною з них реальний випадок надання правової допомоги, – наголосив Олександр Грабар.

TRMC12
Участь у публічній презентації взяли представники Обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт, ДУ «ЖВК №4», Житомирського державного університету ім. І. Франка, Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку, ГО «Атошник», ЦДУ АТО при Житомирській ОДА, ЖОМГО «Паритет», військової частини 3047 Національної гвардії України.

TRMC6
За вагомий внесок у розбудову правової держави подяками нагородили партнерів та фахівців місцевих центрів з надання БВПД.

TRMC3 TRMC4
TRMC5 TRMC7
TRMC8 TRMC9
TRMC10 TRMC11
TRMC13 TRMC14
TRMC15 TRMC16
TRMC23 TRMC22
TRMC21 TRMC20