назад
15.03.16

Відбулась робоча зустріч з Координатором Луганської та Донецької області по переселенцям

kir14 березня поточного року в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації, що по вул. Героїв майдану, 1 відбулась робоча зустріч директора Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Т. Батранюк та головного спеціаліста відділу взаємодії з суб’єктами  надання БППД – Т. Тур з Координатором Луганської та Донецької області по переселенцям обласної державної адміністрації Валентиною Кулачко, яка одночасно є головою Громадської організації “Крок на зустріч людям”.

         Під час зустрічі директор місцевого центру розповіла про систему безоплатної вторинної правової допомоги та її переваги, зазначила, які категорії осіб мають право на отримання такої допомоги, детально розповіла про порядок звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про основні напрямки діяльності Центру, позитивні результати роботи, а також про проведення реформ Міністерством юстиції України доповіла Тетяна Тур.

         Задля покращення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних процесах громадянам, (які переміщені з тимчасово окупованої території України, районів проведення антитерористичної операції та населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення), досягнуто домовленості про взаємодію та співпрацю між установами.

                   В результаті зустрічі сторони домовились про спільне проведення заходів та інформування громадськості про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги.  

Робоча зустрч 14.03.2016 ОДА