назад

Я МАЮ ПРАВО: лучан продовжують інформувати про їхні права

DSC01674Підвищити юридичну грамотність волинян, роз’яснивши їм механізми захисту їхніх прав, зробити ще один крок у напрямку формування правової культури в суспільстві. Саме з такою метою 22 січня 2019 року фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області разом із постійними партнерами – працівниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області провели вуличне інформування у рамках реалізації Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на Театральному майдані обласного центру.

Головний спеціаліст відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Ірина Кушпетюк разом із правниками розповіла лучанам та гостям міста про Всеукраїнський правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», що реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

«Як протидіяти домашньому насильству?», «Як протидіяти булінгу?», «Не отримуєш аліменти?», «Не знаєш як вирішити спір?», «Не знаєш як оформити договір оранди землі?», «Хочеш виїхати з дитиною за кордон?» – на ті та інші питання краяни мали можливість отримати відповіді під час вуличної акції й тематичні друковані інформаційні матеріали.

Зауважимо, що відповідна правороз’яснювальна робота у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» є однією з ефективних на шляху формування правової свідомості громадян та систематично проводиться фахівцями системи БПД Волині у співпраці із партнерами.

DSC01669

DSC01671

DSC01672

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail:office.volyn@legalaid.lt.ua

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).