назад

Забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги в рамках співпраці з юридичною клінікою «Феміда»

1     Чергова робоча зустріч з мешканцями місцевої громади відбулася 12 квітня 2017 року в приміщенні Донецького державного університету управління (далі – ДонДУУ) за адресою: Донецька область, м. Маріуполь,  вул. Карпінського, 58. 

 

      Представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД) у Донецькій та Запорізькій областях (далі – Центр) продовжує роботу щодо проведення виїзних прийомів громадян з метою забезпечення розширення доступу до безоплатної правової допомоги. Так, чергова робоча зустріч з мешканцями місцевої громади відбулася 12 квітня 2017 року в приміщенні Донецького державного університету управління (далі – ДонДУУ) за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, вул. Карпінського, 58. 

2  Заступник начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Дар’я Нефьодова-Лепіна сумісно з інтегратором Маріупольського місцевого центру з надання БВПД Катериною Шинкарьовою та студентами-клініцистами надала правове консультування усім бажаючим, які звернулися з метою отримання роз’яснень та правової допомоги для вирішення їх проблемних питань, зокрема, щодо передачі нерухомого майна за договорами купівлі-продажу та дарування особою, яка володіє житловим приміщенням за довіреністю, правових наслідків розірвання шлюбу у частині визначення опіки над спільною малолітньою дитиною, способів впливу на одного з батьків, який недобросовісно відноситься до виховання дитини (у разі хвороби не застосовує необхідні лікувальні заходи, направлені на поліпшення фізичного стану дитини) та який не дозволяє бачитися з дитиною (при цьому не маючи законних на це підстав).                                                                        3Зокрема, даний захід відбувся в рамках співробітництва з юридичною клінікою ДонДУУ «Феміда» (на виконання меморандуму про співробітництво від 15.12.2016р.), до складу якої входять студенти – правознавці університету, які мають високі теоретичні знання з правознавства, позитивні результативні показники навчальної діяльності та які мають бажання отримати практичні навички і досвід в юриспруденції. Нагадаємо, вказаний мобільний пункт консультування працює щосереди з 11:00 до 13:00 у приміщенні ДонДУУ на базі юридичної клініки «Феміда». Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися безпосередньо до:                                                                                          

    Відтепер за роз’ясненнями та консультаціями з правових питань можна звертатися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях:

      у Запорізькій області:

 – адреса: пр. Соборний, 77, 8-й поверх, м. Запоріжжя

– телефон: (061) 224-44-50

     у Донецькій області

 – адреса: вул. Зелiнського, 27а, м. Маріуполь

 – телефон: (099) 768-25-67, (068) 781-16-89
 
       Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: 87517, м. Маріуполь, пр. Нахімова буд. 82; тел.: 050-951-28-81; 067-417-22-49, 073-483-29-12

      Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги0-800-213-103