назад

214-1Правовий квест «Загадки Феміди» для студентів-першокурсників юридичних вишів 4 жовтня 2018 року організували разом Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області та Юридична клініка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Стартували команди юридичних навчальних закладів від будівлі «Палацу юстиції». За допомогою запитань та QR-кодів знаходили інші локації, пов’язані з різними юридичними професіями. Однією з локацій був Чернівецький місцевий центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги, де студенти отримували правові запитання, на які вони мали відповісти.

Мета цього заходу:
• систематизувати знання учнів про судову систему України;
• сформувати вміння та навички дітей працювати в команді;
• навчити студентів захищати свої права за потреби в судовому порядку;
• навчити студентів застосовувати здобуті знання в практичній діяльності;
• сприяти формуванню правової культури та популяризувати інститут судової влади серед молоді.

214-2

Студенти достойно представили навчальні заклади, продемонстрували юридичні знання. Кращих нагородили грамотами та медалями за участь у квесті.

Контактна інформація! Звернутися до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел.: (0 372) 51-36-12.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні, приймаються цілодобово).